Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Piknik Park Szabadidő Központ
Cím: 5650 Mezőberény, Tessedik Sámuel tér 2Email: tothszoda@szucsnet.hu
Web: http://mezoberenyszallas.huTelefon: +36/20/931-40-41, +36/66/401-670

Bemutatkozás

A mezőberényi Piknik Park 1600 négyzetméteren terül el. A bejárat közelében lévő recepció 2013. októberében került átadásra. A Szabadidő Központ egyes területein még jelenleg is zajlanak az építési és renoválási munkálatok.
A terület szépségét fokozza a bejárattól jobbra elhelyezkedő rózsakert, középen szökőkúttal.
Jobb oldalt a rózsakert mögött található Mezőberény város zeneiskolája, majd az ebédlő, melyhez egy szabadtéri kemence is tartozik, melyben a vendégek kedvükre süthetnek, főzhetnek.
A 2013-ban kialakított Szabadidő Központ 68 főt tud elhelyezni kettő és négy fős szobáiban.
A szálláshely egyaránt alkalmas kisebb vagy nagyobb csoportok és családok fogadására.
Az étkezés megoldására egy melegítő konyha, 60-80 férőhelyes ebédlő áll rendelkezésre, de a szállóvendégeknek lehetőségük van a szabadtéri kemencékben, sütő-főző helyeken saját maguknak is elkészíteniük ételeiket.
Vendégeink aktívan is eltölthetik idejüket, hiszen van futball-, kosárlabda-, strand-röplabda pálya, trambulin, kültéri ping-pong asztalok, gokartok, csocsó, billiárd is.
A Szabadidő Központ füves szabad területe további szórakozási lehetőséget biztosít.
Érdekes színfolt az ebédlő mögött kialakított őshonos gyümölcsös kert.
A recepciós épület a bejárattól balra található, melynek emeleti részén a konferencia terem helyezkedik el.
A recepció mögötti területen is kialakításra kerül egy kemence, mely a nap bármely szakaszában vendégeink számára elérhető.
Nyár, szabadtéri falatozás egy pöttyös pokrócon, miközben vidám beszélgetések és nevetgélések törik meg a csendet egy parkban, a természet lágy ölén. Igen, jó helyen jár, ha a piknikezés jutott eszébe. A mezőberényi Piknik Park Szabadidő Központban ugyanis újra átélheti a természetközelséget, miközben felejthetetlen élményekkel gazdagodik. Nálunk azonban nemcsak Ön, hanem kedves Családja, gyermekei, baráti köre és a munkatársak is megtalálják számításaikat.
Szálláshelyünk tökéletes választás, ha:
-családbarát árakon kíván nyaralni, pihenni, feltöltődni, -ugyanakkor modern körülmények között, a kor követelményeinek megfelelő felszereltségű szobákban, -gyermekei osztálykirándulásán és táborozásán gondolkodik, -kötetlen céges összejövetelek, -csapatépítő tréningek helyszínét keresi A piknik hangulata mellett mit kínálunk?
-közvetlenül a Kálmán fürdő mellett -szálláslehetőséget legfeljebb 68 személy részére -2 és 4 fős szobákban -izgalmas sportolási lehetőségeket (futball-, kosárlabda-, strand-röplabda pálya) -vidám sörbiciklizést -kerékpárkölcsönzést (igény esetén kerékpártúra szervezése) -Szállóvendégeink részére ingyenes pingpong, csocsó, billiárd, trambulin és gokart használatot -térítésmentes parkolási lehetőséget (kamerával őrzött parkolónkban) -igény szerint ellátást ebédlő és melegítő konyhában étkezést vagy éppen megbeszélést -szabadtéri kemence és bográcsozási lehetőséget -western lovaglás szervezését helyben
Szobáink alapfelszereltsége:
egyszemélyes fenyőfa ágyak, ágyneművel saját szociális blokk (WC, tusoló), hűtő, kenyérpirító, vízforraló, hajszárító, mikrohullámú sütő, LCD televízió (számítógéppel kompatibilis), Wifi internet kapcsolat
A Kálmán fürdő közvetlen szomszédságában újra átélheti a piknikezés örömeit. Ráadásul minimum 2 éjszakai szállás eltöltése esetén személyenként 1 db fürdőbelépőt biztosítunk a szomszédos fürdőbe.
Piknik Park Szabadidő Központ – komplex élmény és kikapcsolódás korhatár nélkülFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink