Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fábafém Kft.
Cím: 5650 Mezőberény, Békési út 42.Telefon: 0666-352-316

Bevezető

A Fábafém Ipari és Kereskedelmi Kft. jogelődje a Fábafém Bt. révén 1993-ban alakult, két magánvállalkozó üzleti partnereit és műszaki eszközeit társítva. Nevét alaptevékenységéből választotta, mivel a fő profil a bútorvasalat gyártása volt. A bútoriparban egyre ismertebbek lettünk, pontos és jó minőségű szállításaink megalapozták sikereinket. Napjainkra azonban a piac adta lehetőségek kihasználásával és a hazai bútoripar meggyengülésével tevékenységi körünk jelentősen kibővült, átalakult.

Bemutatkozás

Fejlesztéseinkben a nagysorozatú fémforgácsolt alkatrészgyártás lehetőségeit igyekeztük megteremteni, ezért több CNC vezérlésű esztergát, megmunkáló központot vásároltunk. Hatására árbevételünk folyamatosan emelkedett, melynek köszönhetően 2011-ben pályázati források bevonásával lehetőségünk nyílt egy új, az eddiginél mindenben korszerűbb telephelyet építtetnünk. Az 1650m2 összalapterületű épületeggyütes 2 fő részre osztható egy 1380m2-es üzemcsarnokra valamint a hozzá kapcsolódó kiszolgáló épületre - irodákra, szociális helységekre.
A vállalat a tulajdonosok aktív közreműködésével 50 fő alkalmazottat foglalkoztat. Árbevételünk 2011-ben meghaladta a nettó 500 millió forintot. A társaság eddig minden évben jelentősen növelte termelő kapacitását. De tudjuk, hogy a piac nem méltatja a múltat, ezért további kihívásoknak kell megfelelnünk, ami esetünkben a termelő eszközök további korszerűsítését jelenti. Folyamatos fejlesztésekkel a már megszerzett piaci részesedésünket meg kívánjuk tartani, és új stabil partnereket szerezve növelni.
2001-ben ISO 9001 minősítésünk megtörtént.
Machó János - Vladár Pál
ügyvezetők

Keresőszavak

Alkatrész gyártás, automata és CNC esztergákon, rajz vagy minta alapján megrendelésre, Különféle akasztóhorgok, hintahorgok, szemes csavarok gyártása, Bútor csavarok, vasalatok gyártása,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink